keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Vuosi 2, jakso.1

Toisen vuoden aloitus!

Toinen lukuvuosi datanomiopinnoista käynnistettiin atto-aineilla. Opiskelimme mm. Taidetta ja kulttuuria, jonka kautta pääsimme kurssin puitteissa Helsinkiin Taide -ja kulttuuri aiheiselle opintoretkelle. Kävimme tutustumassa nykytaiteeseen Kiasmassa ja lisäksi kävimme Ateneumissa , joka kokoo yhteen aikamme hienoimmat henkilöt, kulttuurin ja historian maalauksina, tauluina ja patsaina. Jaksolla opiskelimme, myös äidinkieltä vähän lisää edellisvuoden tapaan. Äidinkielen kurssit olivat todella kattavia ja niistä sai paljon eväitä jatkoa varten. 

Lisäksi opiskelimme Terveystietoa kurssin aikana. Meillä oli myös matematiikkaa jakson aikana. Matematiikassa kävimme läpi tilastomatematiikkaa, joista pidettiin kurssilla sitten muutama koekin.

Meillä oli lulujärjestyksessä vielä myös valinnaisia-aineita ja opintoja. Minä valitsin vapaastivalittavaksi kurssikseni kuntosalikurssin, jossa tuli todella hyvin ja monipuolisesti kaksi kuukautta liikuntaa. Lisäksi minulla oli digikuvaamiseen liittyvä valinnainen opintokurssi, joka suoritettiin toisen vuoden ensimmäisellä jaksolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti